Ulrikas Goa Fötter

God förmiddag alla härliga och fina läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har en riktigt underbar start på denna vecka. Som efterfrågat från er läsare kommer jag idag skriva ett inlägg om det här med fotvård i Falkenberg med omnejd. Ni är ju otroligt många som har kommenterat om detta ämne i kommentareran här på min blogg. Eftersom jag såklart vill vara till så stor hjälp som jag bara kan, tänkte jag nu tipsa om ett företag som jag själv valde att vända mig till för inte så länge sedan, nämligen Ulrikas Goa Fötter, vilket är ett företag som jag fick som tips utav en kollega till mig, som anlitat företaget ett flertal gånger. Jag har tidigare skrivit ett inlägg om mina problematiska fötter, och då var ni många som berättade att ni hade samma problem. Jag provade med att kontakt ett flertal olika företag inom fotvård som sagts kunna hjälpa mig, men tyvärr visade de sig vara väldigt oseriösa och oprofessionella, vilket såklart är väldigt tråkigt.

De anställda hos Ulrikas Goa Fötter visade sig vara riktigt kunniga inom kundservice, vilket är en väldigt viktig del i ett företag enligt mig. Jag kunde tack vare detta känna mig väldigt trygg och lugn i mitt val av företag, vilket kändes väldigt bra. Hon arbetade med mina egna behov och önskemål för att ge mig ett så bra resultat som möjligt. Jag är så nöjd med den hjälp som jag fick utav just Ulrikas Goa Fötter, och jag kommer definitivt att vända mig till detta företag igen. Jag vill dessutom tipsa er som befinner er i eller i närheten av Falkenberg eller Skrea Strand att vända er till just Ulrikas Goa Fötter.