Medverkat i reklamfilm i Uddevalla

Hej alla godingar

Här kommer en solig och glad hälsning från Uddevalla! Ni som följt mig vet ju att jag har en liten dröm om att bli skådespelare och därför känns det extra roligt att se sig själv i en reklamfilm. Jag söker olika uppdrag och håller mig uppdaterad på olika annonser som jag kan tänkas söka, men samtidigt så kan jag inte ta vad som helst eller vart som helst eftersom jag har mitt andra jobb också. Så därför har jag inte så höga förväntningar men förhoppningarna håller jag hårt i.

Jag blev så himla glad när jag fick möjlighet nu att vara statist i en reklamfilm som spelades in i närheten av Uddevalla, för det gav mig verkligen mersmak och äntligen har jag en riktig referens att sätta på mitt skådespelar-cv. Det har jag förstått att det ju betyder väldigt mycket, så nu hoppas jag att det kan bli fler uppdrag. Jag har fått godkänt av min chef att få ta lite ledigt då och då för sådana här uppdrag, men bara de vet i så god tid som möjligt i förväg. Nästa gång hoppas jag på en talroll så att jag känner att jag utvecklas och kommer framåt. Saken är att jag har ingen ambition att försörja mig som skådespelare, men jag vill gärna göra uppdrag för att det är roligt och ser det som en extrainkomst i kombination med hobby. Sedan skulle jag ju inte heller tacka nej till en större roll i någon film, såklart!

De flesta skådespelaruppdrag är ju i Stockholm, men dit åker jag ju inte för en liten statistroll eller ett par hundra kronor. Det gör nog de som satsar fullt ut, för då tar man ju verkligen alla chanser och alla roller man kan få. Jag är nog inte tillräckligt modig för att gå all in på det sättet. Jag gör gärna någon mer reklamfilm om det skulle öppnas upp möjligheter för det! Ha nu en underbar dag så hörs vi snart igen!