Jag älskar mitt jobb på redovisningsbyrå i Helsingborg

Hej alla fantastiska företagare och entreprenörer!

Nu i deklarationstider så har nog alla som jobbar på en redovisningsbyrå fullt upp att göra. Det har även vi på våran firma här i Helsingborg. Jag kan ändå slås över vilken mångfald vi har av företagare både i vår stad och i landet och det tycker jag är himla härligt. Ibland tänker jag när jag hjälper ett företag med deras redovisning att jag kanske skulle vilja starta en egen redovisningsbyrå någon gång. Just nu känns det fortfarande tryggt och skönt att vara anställd och jag trivs väldigt bra här. Men om jag någon gång kommer vilja göra någon form av förändring, så kan ju det vara ett alternativ.

Eftersom jag älskar det jag gör så kan jag faktiskt inte se att jag byter karriär, men man ska väl aldrig säga aldrig heller. I min familj finns gott om entreprenörer och kreativa företagare och det var tack vare det som jag lärde mig så mycket om ekonomi och snabbt insåg mitt stora intresse för det. Det växte fram en liten ekonom i mig och när jag förstod att det här är något man kan jobba med, så har jag efter det inte mer funderat på vad jag ville bli när jag blev stor. Det var så skönt också att känna att under min utbildningstid så kände jag mig hela tiden säker på mitt val och när jag sen kom ut och arbetade så fick jag den verkliga bekräftelsen.

Jag vet att det är många som byter karriär och yrkesbana flera gånger under sitt arbetsliv och det är ju så fantastiskt att det finns så många möjligheter. För min egen del så trivs jag bäst när det inte är för mycket förändringar, så helt förvånad skulle jag nog inte bli om jag fortfarande om tjugo år framåt i tiden jobbar kvar på samma redovisningsbyrå. Nu önskar jag er en fortsatt fin dag!